PL EN

Restauracja "Bury Miś" poleca:

 

Zakąski:

  • Ser tatrzański prażony
  • Moskol                                

                                        

Grzyby:

  • Rydze smażone na maśle     
  • Borowiki w śmietanie           
  • Borowiki smażone na maśle                

Zupy:

  • Żur swojski                              
  • Kwaśnica z żeberkiem                                   

                                 
Dania główne:

  • Placek zbójnicki                             
  • Jagnięcina w sosie                        
  • Udziec barani opiekany z masłem czosnkowym                                   
  • Pstrąg smażony na maśle

Desery:      

  • Lody „Misiowe”                         
  • Beza w bitej śmietanie z owocami                                                                                   
  • Bita śmietana z owocami             
  • Szarlotka domowa   lub sernik domowy                    

Napoje zimne:

  • Soki: pomarańczowy świeżo tłoczony                                
  •  Jabłkowy tłoczony 
  •   Lemoniada domowa                  

Napoje gorące:

  • Kawa Cagliari z ekspresu Elektra                     
  • Kawa cappuccino                     
  • Herbata                                    
  • Herbata z sokiem lub miodem             
  • Czekolada na gorąco                                   

 



Rydze na maśle

Rydze na maśle

Dania w przygotowaniu

Dania w przygotowaniu





copyright (c) 2008 burymis.pl